Pressmeddelande - Exponera.nu förvärvar anrikt tryckeri på Kungsholmen | Exponera.nu
  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Pressmeddelande – Exponera.nu förvärvar anrikt tryckeri på Kungsholmen

Pressmeddelande - Exponera.nu förvärvar anrikt tryckeri på Kungsholmen 1

Pressmeddelande – Exponera.nu förvärvar anrikt tryckeri på Kungsholmen

Pressmeddelande 

Stockholm 2019-09-05

Inkubatorföretaget Sprattlevann AB meddelar att man har genomfört ett förvärv av ett helägt dotterbolag. Syftet med förvärvet är att bolagisera den verksamhet som bedrivits i projektform i bolaget under arbetsnamnet Exponera.nu. 

Tillträdesdag är per den 1 september 2019.

Det förvärvade bolaget är ett anrikt och fullödigt tryckeri med verksamhetslokal på Kungsholmen i centrala Stockholm. Bolaget bildades redan 1991 och har sedan dess drivits av samma ägare, vilka har byggt upp ett mycket gediget kundregister såväl i närområdet som nationellt. På en extra bolagsstämma 190901 beslutades att styrelsen ska bestå av Andreas Trouin och Mattias Ahlberg som ordinarie ledamöter och Andreas Trouin är utsedd till VD.

Tillträdande VD, Andreas Trouin kommenterar förvärvet: -“Ett stort steg för både inkubatorn Sprattlevann och det tidigare projektet Exponera.nu, helt i linje med den verksamhetsplan Sprattlevann arbetar med. Vi har arbetat hårt med utvecklingen av Exponera.nu under våren och sommaren, verksamheten är redo att stå på egna ben och i stället för att bilda ett nytt bolag så förvärvade vi ett fint och välskött bolag i branschen. I bolaget finns en verksamhetslokal, centralt i Stockholm i bra skyltläge, med ett fullödigt tryckeri och ett stort kundregister. Det passade oss verkligen perfekt. Vi är sedan i måndags igång fullt ut med driften. Jag ser en enorm potential i bolaget och de första uppgifterna för mig som VD blir att upprätthålla det goda kundrykte vi har, öka försäljningen väsentligt genom att bearbeta kundregistret, nyförsäljning och inte minst, att implementera alla andra produkter från Exponera.nu. Den förvärvade verksamheten har en produktionskapacitet långt större än vad som nyttjats under de senaste åren. Vi kommer att fortsätta vår resa mot att bli Nordens mest attraktiva leverantör av allt inom reklam!”, avslutar Andreas.

 

 

 

Beachflagga
Oooh
20 % Rabatt
Nästa Gång!
5 % Rabatt
Ring Oss
Gratis Design
Nope
10 % Rabatt
Tyvärr
Gratis Frakt
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!
Minska kostnaden för exponeringen i sommar. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!
Enkla spelregler:
  • 1 adress genererar 1 spin
  • Samma adress kan inte anges 2 gånger, du har säkert fler?
  • Rabatten läggs till automatiskt i kassan eller så kan du använda rabattkoden som skickas till din mail"