Panik inför höstens mässor? Lugn, vi hjälper dig! | Exponera.nu
  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Panik inför höstens mässor? Lugn, vi hjälper dig!

Panik inför höstens mässor? Lugn, vi hjälper dig! 1

Panik inför höstens mässor? Lugn, vi hjälper dig!

Vår och höst är mässornas säsong. Nu är många tillbaka efter härliga semestrar, fulla av energi, idéer och ambitioner. Men har ni kommit ihåg att planera för de mässor ni har framför er? Om svaret är nej så är du inte ensam, de allra flesta som ska ställa ut på höstens mässor ligger lite efter i planeringen. Det skapar en dominoeffekt vilket gör att även de som producerar mässmontrar och expomaterial får bråda tider med tighta deadlines. 

Hos oss på Exponera.nu är det aldrig för sent och vi är mer än gärna med och hjälper till med allt från planering till levererade produkter. Oavsett vilken typ av jobb det gäller, om det är en helt ny monter eller bara komplettering av det ni redan har så hjälper vi till. Kanske vill ni prova något nytt på mässan för att sticka ut lite extra (läs gärna vårens artikel för inspiration), som reklammänniskor så bubblar det hela tiden nya idéer för hur våra kunder ska sticka ut och bli mässans vinnare. 

Vi har verkligen allt ni kan tänkas behöva, roll-ups, kompletta mässmontrar, mässväggar, broschyrställ, belysning, festliga give-aways, visitkort, reklampennor, profilvatten och allt däremellan. Om det är något ni inte kan hitta på hemsidan så kan vi nästan alltid ta fram det. 

För det bästa resultatet är det mest effektiva att slå oss en signal, vi fullkomligen älskar att planera mässor med våra kunder, gamla som nya.

Ert företag har trots allt spenderat en hel del pengar för en monterplats, självklart ska man då få ut mesta möjliga av den investeringen!

Så vänta inte! Ring oss redan idag på 08-425 191 70 eller mejla på info@exponera.nu , så är halva resan till den perfekta mässmontern redan avklarad.

Med önskan om en fantastisk fortsättning på dagen!

//Gänget på Exponera

Beachflagga
Oooh
20 % Rabatt
Nästa Gång!
5 % Rabatt
Ring Oss
Gratis Design
Nope
10 % Rabatt
Tyvärr
Gratis Frakt
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!
Minska kostnaden för exponeringen i sommar. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!
Enkla spelregler:
  • 1 adress genererar 1 spin
  • Samma adress kan inte anges 2 gånger, du har säkert fler?
  • Rabatten läggs till automatiskt i kassan eller så kan du använda rabattkoden som skickas till din mail"