Integritetspolicy | Exponera.nu
a
d

WE ARE BRUNN

Let’s Work Together

Image Alt

Integritetspolicy

Integritetspolicy
Ditt förtroende är viktigt för oss. För att du ska känna dig säker när du besöker vår webbsida håller vi oss till de lagliga bestämmelser gällande bearbetning av personrelaterade uppgifter. Här nedan följer information om hur vi insamlar, hanterar och använder data. Följande sekretesspolicy förklarar vilka uppgifter som samlas in från dig. Vi beskriver också hur vi bearbetar och använder datan. Du får även information om vem du kan vända dig till gällande frågor kring vår datahantering.

 

1. Ansvarig part
Ansvarig part för insamling, bearbetning och användning av personuppgifter är Sprattlevann AB  med organisationsnummer 559048-0405, ägare av varumärket Exponera. Sprattlevann AB har följande kontaktuppgifter:

E-post:
info@sprattlevann.com

Telefon:
08- 425 191 70

Post:
Sprattlevann AB
Tallgatan 16
172 69 Sundbyberg

Webbadress:
https://sprattlevann.com/

Det finns även ett kontaktformulär på följande sida:
https://sprattlevann.com//contact

2. Insamling, bearbetning och användning av personuppgifter
Vi är personuppgiftsansvarig för alla dina uppgifter som delas direkt till oss. Personuppgifter är uppgifter som kan härledas till en fysisk person. Dit hör till exempel namn, telefonnummer, adress och e-post.

Vi samlar in, lagrar och bearbetar dina uppgifter för att kunna handlägga din beställning. Dina personuppgifter kommer endast att delas till tredje part om detta är tillåtet enligt lag, inklusive för att kunna handlägga avtal samt inkasso, eller om du tidigare lämnat samtycke. Dina uppgifter kommer inte att delas till tredje part i marknadsföringssyfte utan ditt samtycke. För att vi ska kunna handlägga beställningar får av oss anlitade tjänsteleverantörer (såsom logistikföretag, betallösningar och banker) de uppgifter som krävs för orderhantering. De data som överförts på detta sätt får våra tjänsteleverantörer endast använda för att utföra sina uppgifter.

Vi sparar dina kund- och orderuppgifter i sju år i enlighet med svenska bokföringslagen.

Vi samlar även in information om din webbplatsanvändning genom cookies. För utförlig information om vilken information vi samlar in och varför, se avsnitt 8.

2.1 Registrering av kundkonto samt vid beställning
Alla besökare som skapar ett kundkonto får lösenordsskyddad åtkomst till sina uppgifter som lagrats hos oss.

För att lägga en beställning eller skapa ett kundkonto måste följande data anges. Det är obligatoriska uppgifter som krävs för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden vid en beställning.

• Din e-postadress
• Ditt namn
• Din address
• Ditt telefonnummer (Används enbart för avisering vid spårbar leverans)
• Ditt lösenord

2.2 Skapande av skyltar
Vid skapande av skyltar sparar vi det innehåll du placerar på skylten tillsammans med övriga uppgifter som krävs för att vi kunna handlägga din beställning. Vi delar aldrig information om dina skyltar till andra konton eller till tredje part i marknadsföringssyften.

2.3 Hantera betalningar
Du kan betala säkert med kort. Dina kortuppgifter skickas direkt till banken och kan inte läsas eller hämtas av någon annan än din bank.

2.4. Nyhetsbrev
Vi använder den e-postadress som du angett för att skicka nyheter och erbjudanden. Vi behöver ditt samtycke för att lägga till dig som privatperson som prenumerant. Om du inte längre vill prenumerera på vårt nyhetsbrev kan du säga upp prenumerationen utan kostnad, via länk i varje utskick, via kontaktuppgifterna som nämns under avsnitt 1 samt även bland inställningarna i kundzonen.

Dina uppgifter delas inte vidare till tredje part i andra syften utan används enbart för att ge dig information om våra nyheter, produkter och erbjudanden.

2.5 Webbspårning
Vi samlar in information om hur du använder och navigerar på vår webbplats. Informationen samlas in baserat på vårt legitima intresse för kvalitetsförbättring. För mer information, se avsnitt 8.

2.6 Kundomdömen
Dina kontaktuppgifter kan komma att delas med tredje part baserat på vårt legitima intresse för kundomdömen. Dina uppgifter används enbart till detta ändamålet och kommer inte att delas till tredje part för användning i marknadsföringssyften.

2.7 Kundserviceärenden
Vid kontakt med vår kundservice hanterar vi de personuppgifter du anger för att kunna handlägga ditt ärende. Dina uppgifter används inte till andra syften och raderas senast efter 12 månader.

2.8 Sociala medier
Personuppgifter som görs tillgängliga för oss på sociala medier följer respektive plattforms personuppgiftspolicy. Vi administrerar innehållet och raderar eventuellt olagligt innehåll. Om kommunikation på sociala medier blir ett kundservice ärende hanteras uppgifterna enligt policyn ovanför gällande kundserviceärenden.

2.9 Tävlingar
Vid tävlingar använder vi dina uppgifter för att kunna meddela om eventuella vinster.

3. Kreditkontroll 
Vi förbehåller oss rätten till att göra en kreditkontroll före tillverkning och leverans av din beställning. För detta ändamål överför vi de personuppgifter som krävs för att utföra en kreditkontroll till ett kreditupplysningsföretag.

3.1 Rekrytering
Vid ansökningar av vakanta tjänster samt vid spontanansökan samlar vi in uppgifter som krävs för att göra rekryteringsprocessen möjlig. Dina uppgifter används inte till andra syften och raderas senast efter 24 månader om du inte lämnat samtycke till att vi får behålla dina uppgifter i vår kandidatbank.

4. Överföring av personuppgifter till tredje land
Vi strävar alltid efter att bearbeta dina uppgifter inom EU/EES. Dessa uppgifter kan dock i vissa fall överföras till och bearbetas i länder som inte ingår i EU/EES av en leverantör eller underleverantör till oss. Då vi är fast beslutna att alltid skydda dina uppgifter, kommer vi att vidta alla rimliga juridiska, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter bearbetas säkert och med en adekvat skyddsnivå som är jämförbar och på samma nivå som det skydd som erbjuds i EU/EES.

5. Dina rättigheter
Du har rätt att ta del av den informationen vi har samlat in om dig. Du kan få information om vilka uppgifter vi har lagrade om dig inom skälig tid och utan kostnad. Om du vill ta del av all information eller vissa delar, kontakta kundservice via kontaktuppgifterna i avsnitt 1.

Du har även rätt att få dina uppgifter korrigerade eller raderade. Om du har invändningar mot vår insamling eller användning av din data kan du skicka din invändning till oss till kontaktuppgifterna som anges i avsnitt 1.

Vi vill säkerställa att våra uppgifter är uppdaterade och korrekta. Du kan be oss korrigera information som du tror är felaktig.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att dina personuppgifter används till marknadsföringsändamål. Det kan göras via länk i varje utskick, via kontaktuppgifterna som nämns under avsnitt 1 samt även bland inställningarna i kundzonen.

6. Loggfiler
Vid varje åtkomst till Exponera.nu sidor kommer användardata att överföras av respektive webbläsare och lagras i loggfiler, de så kallade serverloggfilerna. De dataposter som sparas i detta sammanhang innehåller följande uppgifter: Datum och tid för åtkomst, namnet på anropad sida, IP-adress, den mängd data som överförts samt produkt- och versionsinformation om den webbläsare som använts. Dessutom loggas order- och kunduppgifter.

Dessa loggfil-dataposter används i huvudsak av oss för att hitta och åtgärda eventuella fel. Loggfilerna finns endast tillgängliga för våra utvecklare och raderas automatiskt efter 60 dagar.

Inga lösenord eller känsliga betaluppgifter loggas eller sparas på våra servrar.

7. Säker dataöverföring
Dina personliga uppgifter överförs hos oss säkert med kryptering. Detta gäller självklart även för din beställning, betalning och inloggning som kund. Vi använder krypteringssystemet SSL (Secure Socket Layer).

Dessutom arbetar vi aktivt med att hålla vår webbplats, våra system och vår organisation säkra mot förlust, förstörelse, åtkomst, ändring eller distribution av dina data genom obehöriga personer.

8. Cookies
Att acceptera cookies är inget krav för att kunna besöka vår hemsida. Om du inte tillåter oss att sätta cookies kommer dock sidans funktionalitet att vara begränsad och du kommer inte att kunna beställa våra produkter.

Vad är cookies? Cookies är små textfiler som sparas på din dator och som sparar vissa inställningar och information om din internetanvändning för utbyte med vårt system via webbläsaren. Informationen används bland annat för att sidans funktioner ska fungera, för att förbättra användarupplevelsen genom att samla in statistik från besökare, för att ge relevanta erbjudanden och mäta annonsers effektivitet, samt vissa kundservicefunktioner. För information om alla cookies och dess användningsområden, se avsnitt 6.1.

Vi sparar inga känsliga eller personligt identifierbara uppgifter i de cookies som vi skapar.

Så undviker du cookies. Om du önskar att undgå användning av cookies kan du ställa in din webbläsare till att inte acceptera cookies. Se webbläsarens hjälpsidor för vidare information. Observera dock att om du väljer bort cookie så kommer flera av funktionerna på vår webbplats inte längre att fungera korrekt. Genom att använda webbplatsen exponera.nu samtycker du till användandet av cookies.

Ursäkta röran, denna vecka uppdaterar vi webbutiken. Vissa produkter kan därför sakna uppgifter men du kan alltid nå oss på telefon, mail eller chat! Avvisa