Har du beställt sommarpresenter till dina medarbetare? | Exponera.nu
  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Har du beställt sommarpresenter till dina medarbetare?

Har du beställt sommarpresenter till dina medarbetare? 1

Har du beställt sommarpresenter till dina medarbetare?

Inte? Du är inte ensam! Våren är för många företagsledare en hektisk period, allt ska vara klart innan semestrarna. Det är inget att bli bedrövad över, Exponeragänget har nämligen kikat runt på trender inför denna sommar och uppdaterat produktsortimentet i enighet med det.

Vad är då viktigt att tänka på med sommarpresenter till de anställda?
Välj artiklar som kommer att användas och synas i sommar, det är hela meningen med det, förutom att visa dina medarbetare att de är värdefulla vilket är minst lika viktigt det. Sommar och semester kopplar vi till strandliv och där har vi varianter att erbjuda för alla budgetar. Badbollar, badlakan och kylväskor är bland de populärare artiklarna för sommarsäsongen, Exponera.nu har allt du behöver.

Vilka trender är det som gäller?
Den så kallade Airbean som fyllt stränderna de senaste åren håller kvar sin position, ni vet den där härliga “strandsoffan” som man bara fyller med luft genom att svepa den i luften. En strandsoffa är förutom en smart pryl på stranden en fantastisk reklampelare med stora fina ytor som kan tryckas både logotyp och budskap på. Förra våren skrev tidningen Café en artikel om en oväntad come-back för det gamla nyckelbandet som var i var människas ficka runt millennieskiftet, tidningen fick rätt då de stora modehusen började producera accessoaren igen, trenden verkar hålla i sig även i år, Exponera.nu har massor av varianter på nyckelband.

Loppet är inte kört, kontakta oss för en dialog om vad skulle passa just ert företag som sommarpresent eller ge oss en budget så sätter vi ihop ett förslag på ett paket som garanterat kommer att få era medarbetare att känna sig uppskattade.

De anställda är många företags absolut viktigaste tillgång, att visa uppskattning är det bästa sättet att behålla lojala medarbetare och har visat sig vara mer effektivt än exempelvis löneförhöjningar.

Så, vad väntar du på? Ring oss idag på 010-750 27 70 så ska vi se till att ert företag blir en attraktiv arbetsgivare och samtidigt visar era anställda att ni är stolta över ert varumärke. Vi garanterar leverans i god tid innan semestertiderna!

Beachflagga
Oooh
20 % Rabatt
Nästa Gång!
5 % Rabatt
Ring Oss
Gratis Design
Nope
10 % Rabatt
Tyvärr
Gratis Frakt
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!
Minska kostnaden för exponeringen i sommar. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!
Enkla spelregler:
  • 1 adress genererar 1 spin
  • Samma adress kan inte anges 2 gånger, du har säkert fler?
  • Rabatten läggs till automatiskt i kassan eller så kan du använda rabattkoden som skickas till din mail"