Exponera lanserar nytt affärsområde - Distribution | Exponera.nu
  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Exponera lanserar nytt affärsområde – Distribution

Exponera lanserar nytt affärsområde - Distribution 1

Exponera lanserar nytt affärsområde – Distribution

Det har nu gått snart två arbetsveckor sedan förvärvet av tryckerietKungsholmen och rutinerna börjar sakta men säkert att sätta sig. Vi är inte mindre entusiastiska över potentialen i förvärvet, tvärtom. 

Omedelbart har nya idéer och affärsmöjligheter växt fram som är starkt kopplade till tryckeriet. Vi arbetar fokuserat mot kundnytta med devisen att det finns ingen anledning att utveckla något som det inte finns kundbehov av.

Den senaste tjänsten hos Exponera.nu är distribution av postala försändelser. Så vad betyder det i praktiken? Jo, att vi erbjuder våra kunder en tjänst där man enkelt kan skicka in ett grafiskt material som ska skickas ut, tillsammans med en lista på mottagare, så sköter vi resten och tillser att dokumentet distribueras till mottagarna.

Vår ambition är att våra kunder ska behöva lägga så lite energi som möjligt på sina utskick genom att låta Exponera ta hand om det administrativa och logistiken. Typiska exempel på användningsområde för tjänsten är bland annat:

Bara fantasin sätter gränserna för vad som går att göra och Exponera sköter all logistik och produktion, från tryck av innehåll till kuvertering, adressering och distribution. Givetvis erbjuder vi alltid fasta priser på våra tjänster så våra kunder vet exakt vad varje jobb kommer att kosta.

Så tveka inte, kontakta oss idag på 08-42519170 eller på info@exponera.nu , vi fullkomligt älskar att diskutera galna kampanjidéer och effektiva logistiklösningar. 

Beachflagga
Oooh
20 % Rabatt
Nästa Gång!
5 % Rabatt
Ring Oss
Gratis Design
Nope
10 % Rabatt
Tyvärr
Gratis Frakt
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!
Minska kostnaden för exponeringen i sommar. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!
Enkla spelregler:
  • 1 adress genererar 1 spin
  • Samma adress kan inte anges 2 gånger, du har säkert fler?
  • Rabatten läggs till automatiskt i kassan eller så kan du använda rabattkoden som skickas till din mail"