Varit på Mässa? - Gör inte detta misstag
  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Expomaterial – Inte bara för ett enskilt event

Expomaterial - Inte bara för ett enskilt event 1

Expomaterial – Inte bara för ett enskilt event

Alldeles för många beställer expomaterial som rollups, monterväggar, tält eller bord till ett enskilt event för att efteråt slänga in utrustningen i ett förråd. Nästa event inventeras expomaterialet för att konstatera att nytt behöver beställas då budskapen är uttjänta eller att utrustningen inte passar för förutsättningarna på nästa event.

Gå inte i den fällan, för det blir väldigt dyrt i längden.

Packa inte in ditt expomaterial i förrådet, är det fint nog att ståta med på en mässa eller event så borde det vara fint nog att ha på kontoret, eller hur? Vi på Exponera.nu förespråkar att det alltid är bra att visa såväl kunder som leverantörer och medarbetare att företaget är stolt över sitt varumärke och sina budskap. Om platsen finns på kontoret så är det väl givet att använda så mycket som möjligt av sitt material, synlighet är allt!

En rollup i lobbyn eller konferensrummet skapar en professionell känsla, sitter man i markplan är det självklart att ställa ut en beachflagga på gatan. Ett pop-up bord som man använt på mässan blir enkelt en superfin receptionsdisk. Har man en montervägg på mässan så vill man kanske inte ha ställningen på kontoret men varför inte “tapetsera” om en vägg i konferensrummet?

Vi på Exponera.nu har massor med idéer om att tänka utanför boxen när det kommer till exponering av ditt företag, syns man inte så finns man inte. Utöver galna tips utanför boxen har vi självklart även ett av Nordens största utbud av traditionella reklamartiklar till ditt kontor och för event.

Ring oss idag på 010-750 2770 så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig!

Beachflagga
Oooh
20 % Rabatt
Nästa Gång!
5 % Rabatt
Ring Oss
Gratis Design
Nope
10 % Rabatt
Tyvärr
Gratis Frakt
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!
Minska kostnaden för exponeringen i sommar. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!
Enkla spelregler:
  • 1 adress genererar 1 spin
  • Samma adress kan inte anges 2 gånger, du har säkert fler?
  • Rabatten läggs till automatiskt i kassan eller så kan du använda rabattkoden som skickas till din mail"